Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Een inbraak is een traumatiserende gebeurtenis. Voorkomen is dan ook de boodschap! Yumatec installeert voor u een (draadloos) anti-inbraaksysteem bij u thuis of op kantoor. Zodra er zich iets voordoet wordt u verwittigd.

Draadloos of niet?

In bestaande woningen kan het heel handig zijn om met een draadloos systeem te kunnen werken. Met de alarmcentrale van DAITEM kan een volledig draadloos alarmsysteem worden gebouwd. Betrouwbaar en een mooi design!

Voor de bekabelde systemen werkt Yumatec met de SATEL centrales. De versa reeks voor de standaard installaties en de integra reeks voor de uitgebreide toepassingen.

Meldkamer

Yumatec werkt samen met de meldkamer Oktopus. Deze meldkamer beheert alle inkomende alarmsignalen. Indien nodig nemen zij contact op met u en/of de hulpdiensten. Ook wanneer u dus zelf niet in staat bent om te reageren (bv. bij een Hold-up) is er hulp onderweg!

Brandkasten

Bij Yumatec kunt u terecht voor deskundig advies bij uw keuze naar de juiste brandkast. Hier vindt u al een overzicht van het gamma. De brandkasten worden door ons geplaatst en verankerd.